Bactefort logo

Bactefort

Bactefort
5 (100%) 1 vote
Magazin oficial

Ce este asta?

Bactefort – un amestec de extracte din plante sub formă de picături concentrate pentru uz casnic destinate eliminării paraziților intestinali și consecințele asociate cu funcțiile vitale în organism. Are multe proprietăți utile: antimicrobian, laxativ, antitoxic, normalizează digestia. Bactefort picăturile sunt ușor de utilizat, nu necesită medici și prescripție, medicamentul poate fi folosit acasă, urmând instrucțiunile de pe ambalaj. Compoziția naturală este inofensivă: este confirmată de teste și certificat de calitate.

Structură

Un compus bogat de plante luptă eficient împotriva paraziților din organism. Influențează fatală helminți, curăță și eliberează toxine din organe, stabilește funcționarea normală a sistemului digestiv. Extractele de plante prezente în compoziția Bactefort, în general, ajută la îmbunătățirea organismului. Iarbă pelin (extract) - are un efect antimicrobian, fungicid, antiparazitar. Stimulează digestia. Frunzele de mesteacăn (extract) sunt un antibiotic natural puternic. Extractul de mesteacăn are proprietăți antiseptice, are un efect diuretic. Prin urmare, Bactefort scade toxinele cât mai repede posibil. Frunzele de nuc (extract) - otrăvește paraziții și le afișează prin efectul de laxativ. Tansy flori (extract) - precum și extract de frunze de nuc, eliberează substanțe toxice pentru helminths. Ca parte Bactefort extract de flori vetrice crește producția de bilă, un efect benefic asupra vezicii biliare si a reduce inflamatia. Rădăcina de ghimbir (extract) - normalizează procesele digestive care au suferit din cauza activității vitale a paraziților.

Cum să utilizați

Din moment ce Bactefort este un produs concentrat, este natural, trebuie diluat cu un lichid, de preferință cu apă. Pentru 100-150 ml de apă curată, un adult are nevoie de 20 de picături - după cum arată producătorii în instrucțiunile de utilizare a produsului Bactefort. În timpul zilei, băutura nu mai este consumată. Doar o doză. Este luat antihelmintic înainte de mese, de preferat dimineața.

Cum funcționează?

Consecințele și rezultatul consumului de băuturi din Bactefort: extracte din plante din aceste picaturi au un laxativ, diuretic și colagog efecte. Și asta înseamnă că în câteva ore (și care are minute), veți începe să alergați la toaletă. Prin urmare, nu merită să luați picături de Bactefort pe drum. Dar rezultatul este într-adevăr foarte bun - dacă, la urma urmei, aveți hemminți în tractul digestiv, ei o vor lăsa foarte repede. Bactefort are următoarele efecte: colagog; un diuretic; laxativ; stimulează motilitatea intestinală; îmbunătățește digestia; crește apetitul. Toate aceste proprietăți vizează asigurarea faptului că parazitul părăsește corpul cât mai repede posibil. Nu uitați de toxinele care s-au format în timpul vieții sale. Ei au otrăvit corpul pentru o lungă perioadă de timp, iar eliminarea lor este, de asemenea, necesară. Prin urmare, medicamentul ne curăță de substanțe nocive.

Preț

169RON
În stoc! Comanda acum!

În cazul în care să cumpere Bactefort?


Acest produs este livrat tuturor orașelor din România, în special: Bucharest, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați.
Magazin oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *