Fish XXL logo

Fish XXL

Fish XXL
Rate this post
Magazin oficial

Ce este asta?

Fish XXL este un inovator pulbere pentru pescuit. Ea se bazează pe cele mai recente experimente științifice. Aceasta este o mare activator pentru muscatura, care îndeplinește două funcții importante: allures pește într-un singur loc și dă-i apetit crescut pentru principalele componente incluse în compoziție.
Cumpara spray activator Fish XXL, îl puteți folosi pentru pescuit, de ruinare și pește pașnic, în orice moment al anului. Trata doar momeală artificială spray și să plutească în iaz. După cum se menționează de către producător, garantat de pește va musca, indiferent de condițiile meteorologice și de locuri. Este adevărat că activator de fapt funcționează? Afla din review.

Structură

În compoziția spray-activator Fish XXL incluse ca momeală componente, cum ar fi: Elefant usturoi. Acesta atrage crap, linte, crap și știucă. Ulei jurul valorii de canabis. Ea aduce linte, platica alb, CONV, lin, babușcă. Lămâie Kaffir. Acesta atrage crap, linte, babușcă. Proteine în jurul valorii de calmar. El atrage biban, biban, burbot, Rotana, iarba crap.

Cum să utilizați

Utilizarea Fish XXL în conformitate cu instrucțiunile de utilizare incluse: Spray de la orice momeala, potrivit chiar și pentru o bucată obișnuită de pâine. Atunci când vânătoare liniștit specii de pește se aplică 2-4 nimic activator pe momeala. Dacă vorbim despre prădători și precaut persoane, apoi spray de 7-8 ori. Repetați procedura după 2-3 prins pește.

Cum funcționează?

Spray activator Fish XXL are multe proprietăți utile: Are un efect puternic asupra receptorilor olfactivi de pește. Atrage cu aroma la fel de atent și pește pașnic și prădători la locul de pescuit. Are efect iritabil pe terminatiile nervoase de pește, de tăiere de pe creier, așa că rămâne pe cârlig. Despre Fish XXL a lăsat o mulțime de comentarii reale. Activator este extrem de popular printre pescari. Instrumentul se bazează pe agravare a receptorilor olfactivi de pește. Substanțe cu un miros specific, se încadrează în rezervor și se dizolvă în apă. În consecință, atunci când o astfel de apă este înghițit de pește, este o perturbare de terminatii nervoase, astfel încât nu există o închidere completă a creierului ei. Acest lucru îi permite să rămână pe cârlig dumneavoastră.

Preț

149RON
În stoc! Comanda acum!

În cazul în care să cumpere Fish XXL?


Acest produs este livrat tuturor orașelor din România, în special: Bucharest, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați.
Magazin oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *