Maca Powder logo

Maca Powder

Maca Powder
Rate this post
Magazin oficial

Ce este asta?

Maca Powder — medicament natural pentru bărbați, restabilirea și îmbunătățirea funcției erectile. Datorită normalizarea echilibrului hormonal complex de plante nu numai crește libidoul, dar rezistența în General. Împreună cu aceasta, de protecție imunitar și crește rezistența la boli.

Structură

Bazat instrumente pentru îmbunătățirea potenței masculine a fost luată minunate plante exotice numit Maca. Locul de nastere al acestei plante medicinale este America latină, ale căror locuitori au fost mult timp familiarizat cu proprietățile sale uimitoare. Pentru un medicament MacaPowder plante selectate în creștere mare în munți, în cazul în care alte culturi nu se poate adapta la condițiile climatice aspre. Mac, datorită incredibilei sale de rezistență, și poate crește chiar și la o înălțime de 3,5 mii de metri deasupra nivelului mării, în sălbăticie proprietatile sale medicinale. Compoziția materialului vegetal este compus din următoarele substanțe active: amide ale acizilor grași crește sinteza de hormoni sexuali, crește motilitatea spermatozoizilor, contribuie la dezvoltarea de mai rezistent și puternic potenta; complexul de alcaloizi derivați — normalizează funcționarea sistemului reproductiv masculin, previne dezvoltarea bolilor cronice, cum ar fi adenom, prostatita; glucosinolat reduce semnificativ riscul de a dezvolta tumori benigne și maligne; tiocianați și 17 aminoacizi esențiali activitate de sprijin a proceselor metabolice, exercită efecte anti-inflamatorii, posedă activitate antivirală. În plus față de aceste ingrediente, Maca este bogata in vitamine, minerale si alte elemente nutritive, care a restabili funcționarea normală a întregului corp și dă-i o cursă incredibilă de energie.

Cum să utilizați

Mijloace de a spori potenta pe baza de Maca poate fi produsă sub formă de capsule gelatinoase sau pulbere, care trebuie mai întâi se dizolvă în apa de băut sau suc. Doza zilnică recomandată nu trebuie să depășească 3000 mg, în funcție de greutatea pacientului. Să ia droguri ar trebui să o dată pe zi cu alimente durata tratamentului este de 4 săptămâni.

Cum funcționează?

Atunci când se iau complex de minerale pentru pacient oferi o gamă întreagă de efecte pozitive: creșterea libidoului; îmbunătățirea funcției erectile; crește calitatea și cantitatea de lichid seminal; creste energia si rezistenta; o îmbunătățire fundamentală în calitate de viața intimă. Pe fond de stres frecvente, oboseala, efort fizic intens și anumite boli infecțioase activității sexuale, un om poate intra în declin. Cu toate acestea, nu trebuie să cadă în disperare, ca preparat pe bază de plante MacaPowder va ajuta să recupera și de a restabili pierdut virilitatea.

Preț

159RON
În stoc! Comanda acum!

În cazul în care să cumpere Maca Powder?


Acest produs este livrat tuturor orașelor din România, în special: Bucharest, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați.
Magazin oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *