Nomidol logo

Nomidol

Nomidol
Rate this post
Magazin oficial

Ce este asta?

Un remediu pentru ciuperca unghiilor Nomidol este un medicament inovator, creat tocmai pentru a uita problema pentru totdeauna. O mulțime de oameni suferă de leziuni fungice și, mai ales, sunt afectate de cei care vizitează locurile de uz comun. Puteți lua boala în piscină, în saună, în sala de sport – există o mulțime de opțiuni. Din nefericire, eliminarea ciupercii nu este la fel de ușor de dorit. Chiar și cele mai eficiente medicamente nu sunt capabile să ajute la o primire, deci în orice caz, merită să ne pregătim pentru un tratament pe termen lung. Uneori poate dura ani de zile. Din fericire, acum există un medicament Nomidol dintr-o ciupercă de unghii de pe picioare, care este garantat pentru a vă salva de la o boală neplăcută.

Structură

Structura include următoarele componente: castor Musk oferind un efect antiinflamator, accelerează regenerarea celulelor epidermice, este un vehicul excelent pentru a transporta ingrediente active ale medicamentului în zona inflamate ale pielii. Uleiul de țestoasă este o componentă naturală a efectului de vindecare, care îndepărtează rapid disconfortul sub formă de mâncărime, arsură sau durere. Ulei de Chistel, care nu este doar un antiseptic natural puternic, dar posedă un efect puternic de protecție și protejează împotriva răspândirii infecțiilor fungice. Uleiul de Melissa este o componentă care sa dovedit a fi un mijloc de a oferi confort și liniștirea pielii. Micro- și macronutrienții, care fac parte din uleiul de melis, elimină toxinele din celule, restabilind ușor integritatea suprafeței pielii. Uleiul de Valerian este un ingredient activ pentru stimularea circulației sângelui, eliminând disconfortul în zonele problematice. Uleiul din ulei de uleiu restabilește învelișul proteic al celulelor afectate de microflora patogenă, asigurând un efect antiinflamator și regenerant. Uleiul de mama și mama vitregă ameliorează disconfortul - arsuri, mâncărime și uscăciune, elimină crăpăturile mici. ulei de Kombucha înmoaie pielea, normalizează munca glandelor sudoripare, înlătură mirosul neplăcut, se usuca zonele umede ale epidermei. Uleiul de hrean - un puternic antibiotic de origine vegetală, care are efect antiseptic și antibacterian, sporește fluxul de oxigen pe suprafața pielii deteriorată.

Cum să utilizați

"Nomidol" este aplicat pe unghii și pe pielea picioarelor de 2 ori pe zi. Trebuie să fie distribuită prin mișcări de masaj în zona afectată și, de asemenea, să capteze zonele din apropiere ale țesuturilor nemodificate. Curs de aplicare: preventiv - 15 zile; terapeutic - 30 de zile. Producătorul recomandă să aplicați cremă Nomidol pe picioare seara, chiar înainte de culcare. Acest lucru ne permite să extindem durata efectului său asupra florei fungice patogene.

Cum funcționează?

Componentele active ale medicamentului pătrund în zona afectată și distrug sporii ciupercii. După aceasta, boala nu se poate dezvolta și se estompează treptat. Nomidol are astfel de proprietăți unice: Elimină toate tipurile cunoscute de ciuperci care afectează pielea unei persoane și, de asemenea, le vindecă manifestările externe. Oferă un sentiment de confort în timp ce conduceți. După ce se utilizează crema, mâncărimea, arsura și peelingul dispar. Ea localizează procesele inflamatorii pe pielea picioarelor. Reduce transpirația și elimină mirosurile neplăcute. Promovează inhibarea proceselor distructive în plăcile de unghii.

În cazul în care să cumpere Nomidol?


Acest produs este livrat tuturor orașelor din România, în special: Bucharest, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați.
Magazin oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *