Titan Gel logo

Titan Gel

Titan Gel
Rate this post
Magazin oficial

Ce este asta?

Crema Titan Gel este un mod sigur si eficient remediu pe baza de ingrediente naturale. Acest produs inovator vă permite pentru a crește organul sexual masculin în mai multe dimensiuni într-un mod sigur, fara interventii chirurgicale. Mulți oameni care folosesc acest produs au reușit să se asigure că este eficientă — rezultate vizibile vizibile deja după 1 săptămână de utilizare, iar calitatea actului sexual îmbunătățit deja după prima aplicare.

Structură

Crema Titan Gel parte din complexul de componente naturale, care au trecut toate testele necesare și să îndeplinească standardele de calitate. Structura acestui instrument include astfel de ingrediente naturale active: Peruvian Maca este o componentă de legume, care este utilizat în mod eficient în combaterea impotentei. Acesta îmbunătățește potența, ajută la îmbunătățirea circulației sângelui în zona pelviană și încetini procesul de ejaculare. Maca stimulează libidoul și întărește sistemul imunitar. Epimedium este o componentă pe bază de plante, care imbunatateste dorinta sexuala la barbati. Imbunatateste calitatea lichidului seminal și crește motilitatea spermatozoizilor. Extract de Ciulin – componenta care crește producția de testosteron, hormonul masculin. Acest hormon stimulează libidoul, imbunatateste calitatea actului sexual si creste durata sa. Trietanolamina este un ingredient care previne ejacularea precoce, creste durata actului sexual. Extract de Lichen – stimuleaza fluxul de sange la nivelul penisului si relaxeaza muschii pelvieni. Lichen crește activitatea sexuală a bărbaților și îi dă încredere. În plus, baza de acest instrument conține un set de componente suplimentare, care îmbunătățește absorbția substanțelor active. Componente suplimentare sunt, de asemenea, în condiții de siguranță pentru oameni organism și nu provoacă efecte secundare.

Cum să utilizați

Spălați-vă dick și ștergeți-l cu un prosop moale; Aduce penisul în erecție; se Aplică o cantitate suficientă de gel pe penis; FRECATI remediu în statele de la baza la cap; stabilirea înseamnă cu miscari de masaj de lumină să nu rănească blând epidermei; să efectueze această procedură în termen de 10 de minute; Utilizați gel de 1 ori pe zi, cel puțin timp de 1 lună.

Cum funcționează?

Desigur, că eficacitatea cremei depinde în mare măsură pe individ, dar primele rezultate vor fi vizibile după două săptămâni de utilizare: 1. După prima săptămână a creste sensibilitatea penisului, iar actul sexual va deveni ceva mai mult din cauza întârzierii de ejaculare. Un membru poate să înceapă să crească în diametru. 2. După cea de-a doua săptămână, rezultatele apar pentru a crește lungimea penisului. Aceasta poate să crească de la unu la doi centimetri. 3. Cea de-a treia săptămână va aduce deja rezultate substanțiale în formă de o creștere de două până la trei centimetri. În același timp, va crește durata actului sexual si intensitatea orgasmului. 4. După o lună de utilizare a medicamentului, statele vor fi mai mult de cinci centimetri pentru a crește diametrul său. Penisul va deveni mai fermă și actul sexual poate realiza mai mult de o oră. Va crește nu numai experiența procesul, dar, de asemenea, viteza de ridicare. Toate acestea vor duce la îmbunătățirea condițiilor de sfera intimă în viața, atât bărbații, cât și femeile din apropiere.

Preț

159RON
În stoc! Comanda acum!

În cazul în care să cumpere Titan Gel?


Acest produs este livrat tuturor orașelor din România, în special: Bucharest, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați.
Magazin oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *